Arrangement en sponsoring
PRE-order het boek

wat is jouw droom over suriname?

Maak je droom kenbaar aan de wereld

jA, IK WIL MIJN DROOM INZENDEN

Waarom de surinaamse droom?

Wie droomt niet? Maar hoe maak je jouw droom voor Suriname waar? Waar moet je beginnen en is er een eind? Dit zijn een aantal prikkelende vragen waar het bij de Surinaamse droom om draait. Denken, vooruitdenken, nadenken in alle vrijheid met het doel om tot daden te komen die bijdragen aan de ontwikkeling van Suriname.

De Surinaamse droom impliceert een visie op de ontwikkeling van Suriname op de mens, maatschappij, milieu en solidariteit, op nationaal en internationaal niveau. Met in dit alles de vraag wat jouw rol is of zal moeten zijn.

Dromen is inspirerend, maar is uiteindelijk ook keihard werken. Met barrières overwinnen, problemen oplossen, grensoverschrijdend zijn.

In het verlengde daarvan rijst de vraag hoe wij ons kunnen bundelen en de toekomst van Suriname willen zien. Bij dit alles is er een overtuiging dat de liefde voor Suriname ons tot grote hoogten zal brengen.

Waarom zoeken wij een auteur2
compas
Waarom auteur worden3

Motivatie voor de Surinaamse Droom

Het is mooi een droom te hebben. Sterker nog we moeten een droom hebben, iets wat oneindig lijkt in tijd, maar toch dichtbij is en goed voelt, ons inspireert. Zoals een Suriname in harmonie met vrede, verzoening en liefde voor elkaar. Droom je droom die niemand durft te dromen.

Dat is de uitdaging voor een ieder van ons. De Surinaamse droom te delen en eraan te werken voor ons geliefde Suriname. Mama Sranan.

compas

Hoe werkt het?

1

Zend jouw droom in

Vul onderstaand formulier in met jouw droom.

2

Jouw droom wordt goedgekeurd

Binnen 48 uur wordt jouw droom goedgekeurd!

3

Mensen stemmen op jouw droom

Jouw vrienden of bezoekers kunnen nu stemmen op jouw droom!
Hoe werkt het-2
compas

Zend jouw droom naar ons toe!

Copyright © 2020, Ambassador Network Suriname. Alle rechten voorbehouden.
crossmenu