Arrangement en sponsoring
PRE-order het boek

SREFIDENSI GALA 25 November 2021

srefidensi gala-logo

Het Srefidensi Gala 2021: samen uitbundig de onafhankelijkheid vieren.

In aanloop naar de grootse viering van de 50 e verjaardag van de onafhankelijkheid in 2025, organiseert Enterprise Ambassadors Network Suriname vanaf 2021 jaarlijks op Srefidensi Day een spectaculair ‘Srefidensi Gala’. Tijdens dit jaarlijkse gala vieren we de onafhankelijkheid en dragen we gezamenlijk de Surinaamse droom uit.

Projectleider van ons gala is Frank Felix

Locatie: De Hotel van Oranje, Kon. Wilhelmina Boulevard 20, 2202 GV Noordwijk, Nederland

De Hotel van Oranje

De Hotels van Oranje bestaan uit het comfortabele Beach Hotel Noordwijk, privé Villa het 'Witte Huis' en het luxueuze Hotel van Oranje en onderscheiden zich door ‘service without limits’.

Ontstaan
De huidige eigenaren namen in 1984 het Boulevard Hotel over, vijf jaar later is Hotel Oranje overgenomen en in 1994 is het aangrenzende Beach Hotel toegevoegd. Sindsdien draagt het hotel de naam ‘de Hotels van Oranje’. Het voormalige Boulevard Hotel vormt nu de verbindende schakel tussen het comfort Beach Hotel en het luxury Hotel Oranje en het in 1997 aangekochte restaurant De Wulk is tegenwoordig Grand Café ’t Elfde Gebod

Ligging
De Hotels van Oranje liggen direct aan de levendige boulevard en het langgerekte strand (13 km) van Noordwijk aan Zee. Noordwijk is een veelzijdige badplaats van internationale allure, centraal gelegen tussen Amsterdam, Den Haag en Leiden. De gezellige boulevard en de oude dorpskern zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Direct aan zee en in het hart van de Bollenstreek nabij de Keukenhof gelegen, wordt Noordwijk ook wel dé bloemenbadplaats van Europa genoemd.

Duurzaamheid
De Hotels van Oranje beschikken over het prestigieuze Green Globe certificaat; dit is een wereldwijd erkend certificeringprogramma op het gebied van duurzaamheid voor de reis- en gastvrijheidsindustrie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is dan ook een zeer belangrijke pijler binnen de Hotels van Oranje. Zo zijn wij na 5 jaar het Green Globe certificaat te hebben behaald, gold member geworden en daar zijn we trots op!

Heeft u interesse? Maak dan een keuze uit de volgende pakketten

deel deze artikel

Informatie

Datum:25 November

Copyright © 2020, Ambassador Network Suriname. Alle rechten voorbehouden.
crossmenu